Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)

  • «Βραβείο Αριστείας» στον(ην) άριστο(η) απόφοιτο του Τμήματος για το έτος 2020.

  • «Βραβείο Αριστείας» στον(ην) άριστο(η) απόφοιτο του Τμήματος για το έτος 2019.


Διαγωνισμοί

  • Το 2022 το προϊόν My VeFir, το οποίο δημιουργήθηκε από ομάδα φοιτητών και ακαδημαϊκών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, βραβεύτηκε δεύτερο στον εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia (pdf).

  • Το 2021 το προϊόν «ΜΥΡΟΒΛΗTEAS», το οποίο δημιουργήθηκε από ομάδα φοιτητών και ακαδημαϊκών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, βραβεύτηκε χάλκινο 3ο βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia.

  • Το 2020 το προϊόν O-LIVE, το οποίο δημιουργήθηκε από ομάδα φοιτητών και ακαδημαϊκών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, βραβεύτηκε πρώτο στον εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia. Κατόπιν η ομάδα του Τμήματος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό όπου κατέκτησε το αργυρό-2ο βραβείο καινοτόμων οικολογικών προϊόντων ECOTROPHELIA EUROPE 2020

  • To 2017 το προϊόν «HONEY BEE GOODs» βραβεύθηκε με το βραβείο καλύτερου πλάνου μάρκετινγκ και εμπορίας (ΒΡΑΒΕΥΣΗ ECOTROPHELIA 2017).

  • Το 2016 το προϊόν «AEGEAN PUFFS» βραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερου πλάνου μάρκετινγκ και εμπορίας (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2015-2016).

  • To 2015 το προϊόν «TARTIQUE» βραβεύθηκε με το βραβείο καλύτερης παρουσίασης (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2015-2016).

  • Το 2014 το προϊόν «MASTINIA» βραβεύτηκε με το 2ο βραβείο (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2013 - 2014).

  • To 2013 το προϊόν «30 ΒΕΕS» βραβεύθηκε με το 2ο βραβείο (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2013 - 2014).

  • Το 2012 τα προϊόντα «ΕNDECA» και «CRISPY DELIGHT» μοιράστηκαν το 3ο βραβείο (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2011 - 2012).

  • Το 2011 το προϊόν «SWEET VARIATION» βραβεύθηκε με το 2ο βραβείο (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2011 - 2012).