Faculty
Dr. Dimitris Sarris
Position: Assistant Professor
Subject: Food Biotechnology
Phone: (0030) 22540-83121
Email: dsarris(at)aegean.gr
Webpages: Google Scholar, Scopus
COURSES
3250 ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ
3450 ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
3700 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
EDUCATION
Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) Βιοτεχνολογία Τροφίμων (2014). Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα.
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.) Food Biotechnology (2006). Department of Bioscience, University of Strathclyde, Glasgow – Scotland.
Πτυχίο (B.Sc.) Οινολογία & Τεχνολογία Ποτών (2005), Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής, A.Τ.Ε.Ι. Αθήνας
RESEARCH INTERESTS
Food Biotechnology
Industrial Fermentations
Bioprocesses
SELECTED PUBLICATIONS
https://scholar.google.com.au/citations?user=ZfQV5FwAAAAJ&hl=th