Faculty

Dr. Dimitris Sarris

Position: Assistant Professor

Subject: Food Biotechnology

Phone: (0030) 22540-83121

Email: dsarris(at)aegean.gr

Webpages: Google Scholar, Scopus

COURSES

3250 ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ

3450 ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

3700 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


EDUCATION

Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) Βιοτεχνολογία Τροφίμων (2014). Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.) Food Biotechnology (2006). Department of Bioscience, University of Strathclyde, Glasgow – Scotland.

Πτυχίο (B.Sc.) Οινολογία & Τεχνολογία Ποτών (2005), Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής, A.Τ.Ε.Ι. Αθήνας


RESEARCH INTERESTS

Food Biotechnology

Industrial Fermentations

Bioprocesses


SELECTED PUBLICATIONS

https://scholar.google.com.au/citations?user=ZfQV5FwAAAAJ&hl=th